Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kompassen pekar alltid åt fel håll.

vår regnbågar slutade inte på samma ställe,
så är det bara.

och porren smakade inte lika gott i natt,
ingenting smakade lika gott i natt.
ingenting smakar någonting,
någon natt.

kolsyran gick ur colan snabbt,
det är kanske bara sånt som händer,
eller vad säger du?
men jag är alltid lika tröstig,
och kissar hela tiden.


bh:n ligger på bordet.
allt ligger på bordet.
jag orkar inte ta bort något.
det kanske spelar en roll,
en vacker dag.
man vet aldrig,
eller vad säger du?

allt är samma,
men ändå likadant.
regnbågen slutade lysa igår.
och sen dess har jag inte sett den.

jag dricker cola,
kissar,
tar av mig bh:n,
och färgar håret,
men ingenting förändras ändå.







Fri vers av tvättstuga
Läst 337 gånger
Publicerad 2008-01-26 23:50



Bookmark and Share


  Ezo
Stark dikt om hur man kan förlora sig i sin vardag...instängande och kvävande känsla i dikten. Bra!
2008-02-13

  H. Karla
Jag får en hopplös olustig känsla av verklighet i magen. Januari, grått, smaklöst. Inget blir som man har tänkt sig. Jag tycker om när dikter kommer nära inpå vardagen, och det gör denna.
2008-01-27
  > Nästa text
< Föregående

tvättstuga
tvättstuga