Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har varit där



Inte höra
inte se
inte tänka

kunna känna

doften av Dig

blir

förälskelsen
i
att inte vara




Fri vers av bimbim
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-27 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bimbim