Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt grumliga sinnes eviga mörker

Vad krävs, min vän, för att stänga av en hjärna?
Ett skott fungerar men blir lätt permanent
Lobotomi, säger någon, är ett säkert knep
Men tänk om jag glömmer hur man talar rent

Jag vill inte glömma allt som någonsin har hänt
Jag vill inte glömma allt jag någonsin har känt
Jag vill bara glömma allt jag nånsin vetat om
Om dig




Fri vers av Fredrik Adolvsson
Läst 573 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-27 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Adolvsson
Fredrik Adolvsson