Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gåta om frihet

 

 

Vem tröstar en mås över vattnet

hans sorg är en gåta

om frihet

en själ utan svar över havet

 

Vem smeker en fura på berget

ett träd som en gåta

om frihet

ett hem som en rot genom djupen

 

Vem söker ett bi under solen

en dans blir en gåta

om frihet

ett liv genom rymder av längtan



Fri vers av korpfjäder
Läst 558 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-28 12:58



Bookmark and Share


    Nattviol
för mig en gåta
utan svar...
som livet ungefär
; )
2008-01-29

  Carola Zettergren
AH! en riktig GÅTA,tjusigt!
2008-01-28

  micke marin
Ho ho finurligt som tusan.
Den får mig att tänka på tre olika människor.
Bravo maestro!
2008-01-28

  Betlehemsstjärnan VIP
Väldigt vackert format med en smekande känsla/B
2008-01-28
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder