Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vann

 

 

Den enda strid jag vunnit

kämpade jag

tills

jag gav mig

 

 

Då fann jag min fiende

i mina egna

händer

och jag såg att hon var jag

                                        




Övriga genrer av korpfjäder
Läst 891 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-01-30 12:11



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Så kan det kännas ibland.....
2008-02-16

  Carola Zettergren
DET HÄR ÄR MER ÄN BRA!!!!
IMPONERAD!
2008-02-05

    ej medlem längre
Det här är den allra bästa sortens dikt, tycker jag. Den som är komplicerad utan att ge sig ut för att vara det. Sann utan att vara pretentiös, tillgänglig men bottenlös.
2008-01-31

  Betlehemsstjärnan VIP
Du har skrivit en sanning på ett underbart sätt.../B
2008-01-30
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder