Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
:(


Saknad

Jag ser,
Dig,
Men jag kan inte,
Höra dej,
Jag hör dej,
Men jag kan inte röra dej,
Jag kan röra dig,
Men inte se dej,




Fri vers av Gitte Christensen
Läst 262 gånger
Publicerad 2008-01-30 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gitte Christensen