Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten del

Ett liv,
Som sakta försvinner,
Det flyr,
Tårarna rinner,

En människa,
Så stark, Så stark,
Han ler,
Samtidigt tappar han mark,

En själ,
Som sakta tränger ut,
Den flyr,
Vägen tar aldrig slut.




Fri vers av Gitte Christensen
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-18 09:21



Bookmark and Share


  Haugen
Så bra, sorglig och verkligen starka ord.. många olika bilder som fladdrar förbi i huvudet när jag läser denna =/
2008-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Gitte Christensen