Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Panikångest

Fan,
Ett hål i mitt hjärta,
Satan,
Vilken smärta,

Aj,
Det hugger till,
Fan,
Den kommer fast jag inte vill,

Helvete,
Kom till mig,
Gud,
Jag ber till dig,

Snälla,
Få bort den,
Snälla,
Kom aldrig tillbaks igen,

Böner,
Dom är långa,
Liven,
Så krångliga,

Änglarna,
Flyger så lågt,
Hjälp,
Ta bort mina sår,

Paniken,
Stiger i kroppen,
Ångesten,
Tar bort alla hoppen,

Huvudet,
Snurrar runt,
Tankarna,
En hel bunt,

Hörseln,
Försvinner sakta,
Världen,
Försvinner, akta,

Ser,
En lista,
Jag,
I en kista,




Fri vers av Gitte Christensen
Läst 302 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-06 09:41



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Griper tag,,och jag kan riktigt känna paniken/B
2008-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Gitte Christensen