Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det kan tyckas fel tid att skriva om advent advent betyder ju väntan alla har vi något att vänta på


ADVENT

Det är första söndagen i advent
ett nytt kyrkoår börjar
ett år fyllt av förväntan
ett år med hopp om
fred och frid på vår jord
ett år där vi får fortsätta leva
och ta hand om varandra
efter bästa förmåga
ett år där vi får visa och ge
av den kärlek som JESUS
vill att vi ska ge varandra
det är den första söndagen i advent
vi får sjunga alla de underbara sånger
som handlar om väntan
väntan på JESUS ankomst
vi tänder ett ljus i advent
vi tänder det och ber för alla
som har det svårt
som förlorat sin framtidstro
vi ber för dem och hoppas att de
en dag får känna sig värdefulla
vi ber att vi alla en dag får mötas
i kärlek och vänskap
där ingen behöver känna sig utanför
vi tänder ett ljus i advent
vi tänder det och ber för oss själva
och alla som behöver hjälp och stöd
vi tänder ett ljus i advent med förväntan
förväntan på JESUS och hans återkomst

anits 2 december 2007




Övriga genrer (Essä/Recension) av anits VIP
Läst 416 gånger
Publicerad 2008-01-30 15:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP