Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Déjà vu beaucoup plusieurs fois...... merde som fan!



Kära Nattbok!

Du är jävligt tråkig att skriva i, ty
än en gång kan jag bara stava:

Fan vad det är svårt att sova.

 

 

 




Övriga genrer av Pitbullpudelns kärna
Läst 650 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-31 01:49



Bookmark and Share


  Pulsatilla
Hmm. Du kanske har för skrikiga tapeter? ;}
2008-02-03

  Sanningsägaren VIP
Joinar klubben!
2008-01-31

  småbusig
Touché.... den här känns igen lång väg. Hur många gånger har man inte legat där och stirrat upp på den projicerade klockan i taket och räknat hur många timmar det är kvar tills klockjäveln ringer?!
2008-01-31

  Inkarasilas
Haha! Japp instämmer, kort men koncist. Perkelen Insomnia.
2008-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna