Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kort dikt om döden

Jag drömmer om död,
maran rider bredvid ro
Bitterljuv, min väg




Bunden vers (Haiku) av Fredrik Adolvsson
Läst 1528 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-31 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Adolvsson
Fredrik Adolvsson