Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla är någons barn


Din pappas son

Jag hoppas det var lika skönt för dig som det var äckligt.
Jag hoppas dina händer
minns för två.
Vattnet lämnar håret, rinner nerför
insidan av mitt lår som dunkats blå.
Jag hoppas det var lika skönt för dig som det var smutsigt.
När du glömmer kommer lakanen ihåg.
När du klär min doft med andra kvinnors kåthet,
ska jag smyga in och ta den med mig hem.
Gömma den långt ner i vänster ficka, genom
tyget gnida undan sanningen.

Jag hoppas din entré försågs med vingar,
för mina slet du fjädrarna ifrån.
Duschmunstyckets stråle står på högtryck,
väcker skinn som rört din pappas son.

Jag hoppas det var lika skönt för dig som jag var tveksam,
jag hoppas att du kom i mig för två.
Jag undrar om du sparar mina trosor under kudden,
sover med en näve i ditt skrev.
Jag undrar om du trodde att du smekte, eller om du
visste att du tvingade och rev.

Jag hoppas det var lika skönt för dig som det var äckligt,
jag hoppas dina naglar sparat hud.
Avloppsrören fylls av mjölkigt vatten,
dina fingrar, dofter, ansikten och ljud.




Fri vers av Felis
Läst 686 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-01 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Felis
Felis