Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SchizoidentiTetra Pak


Tidigare var jag en frisk individ,
men nu mår vi mycket sämre




Övriga genrer av Pitbullpudelns kärna
Läst 349 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-01 11:29



Bookmark and Share


  Pulsatilla
Jag också, men inte jag! ;}
2008-02-03

  Sanningsägaren VIP
ÄLSKAR!
2008-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna