Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

man får väl önska i alla fall?



what?
hon är ju inte ens snygg!
vadå är som jag?
Jag är mig själv!
vadå hjärta?
hjärta digochmig!
vad hände?
VAD hände?
VAD HÄNDE?
HÖR DU MIG?!
V A D H Ä N D E ? !

Det hände...
jag vet ju det...
men ändå...

Långt bort. sju säten bort. på bussen
Långt bort. blicken tio meter bort. utanför.
Långt bort. dina tankar. på henne.
Långt bort, långt bort, långt bort.
Alldeles för långt bort.

Kom närmre. Kom tillbaka. Kom hit till mig.
snälla?




Fri vers av Teop
Läst 333 gånger
Publicerad 2008-02-02 01:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Teop
Teop