Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I bland kan vi leka lekar, blunda ocj låtsa men till vilken gkSkrevs i juni 2003 en av de dikter som jag hållit gömd ett tag.


Fakta

Vi förtränger allt som talar emot oss
Vi har fastnat och försöker komma loss
Vi låtsas att vi inte ser tårarna på din kind
En vägran till insikt gör verkligen kärleken blind

Vi säger att vi har det så bra
Ändå funderar båda på att dra
Vilka försöker vi att övertyga
Vi låter sannungen smyga

Vårt livs resa, en resa som tillslut blivit våra liv
Vi stannar för vi törs inte ta ett avgörande kliv
Och vi hittar på en massa för att få fortsätta
Vi saknar kraft och mod att göra det enda rätta

Vi tror på illusioner som redan brustit
Det är det som vi delar visst är det lustigt
Tillslut så är allt vi har självbedrägeri
Och alla andra säger att de vill vara som vi

Vi reser via själen genom land och stad
Vi lever på en väl polerad fasad
Det har blivit vårt livs uppgift
Ett karma och en utbränd sexualdrift




Fri vers av PPQ
Läst 305 gånger
Publicerad 2004-04-04 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ