Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
svärta


nero

~~~

i människans spår
utarmning, utplåning, död

och eviga sår


~~~




Bunden vers (Haiku) av Markattan
Läst 588 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-03 14:33



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Snyggt!!!
2008-02-12

  Maria T
Jaa du.
2008-02-05

    Bodil Sandberg
Jättesnygg haiku..om än sorgeligt sant..applåder!!!!!!
2008-02-05

  "Silver" VIP
Om det ändå inte var så. Om fler var som du :)

Gripande.
2008-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan