Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av kärlek


Den längtan som begär allt

 

Den längtan som begär allt

ser bergen

och de djupa dalarna på vägen

Den ser ravinerna, sjöarna och urskogarna

alla hinder på den väg

som leder till målet

Och längtan vill ge upp

men kan inte för smärtan

 

Den längtan som begär allt

ylar i sorg mot himlen

när livsvägen går genom skuggorna

Skriker av rädsla

när döden viskar i djupen

Men tystnar när elden bränner i fötterna

den dag hopplösheten måste förgå

 

Den längtan som begär allt

måste nå fram bortom bergen

Ingen annan tröst finns

än att nå fram

till den röst som ropar

av kärlek

till den längtan som begär allt

 

 

 

 

 

 




Fri vers av korpfjäder
Läst 409 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-03 15:18



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Enastående!
Jag sitter andlös...
2008-02-04

  drakbruden VIP
Åh....min själ ylar högt till denna, helt underbar!
2008-02-03

  micke marin
Asch då, den här var mycket bra. Pust.
Längtan driver på skoningslöst
den gör oss levande och ger mening
och så avslutningen som förklarar att det finns ett mål
2008-02-03

  Michaela Dutius
Osökt kommer en strof av Dan Andersson i min tanke då jag läser din text: \"Det är något bortom bergen\"
2008-02-03
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder