Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill inte.....

Fy för den lede att aldrig
få bestämma själv.
Att aldrig få planera sin tid
eller kunna se framtiden

utan att se ett svart mörker.
Jag känner gråten i halsen
och vill bara skrika.

Jag vill härifrån och aldrig
komma tillbaka. Jag orkar
snart inte mer. Vill inte, vill inte
vill inte......




Övriga genrer av mjuk
Läst 342 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-03 15:57



Bookmark and Share


  NågonAnnans
Usch! du har det tungt:-/ Jag vet hur du har det, brukar för det mesta dras med samma känslor som du beskriver i denna dikten... Kram//Anna
2008-02-12

  Dessie 35
såå sant KRAMAR på dig bra gumman
min tolkning den så här ...man vill inte gå vidare MEN man vill inte stanna..
2008-02-04
  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk