Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När snön faller, och smälter mot min kropp


Kristalkyssar

 
Skulle älska

få dig

till orgasm

bara

med läppar

tunga

lätta



fingertoppar


 




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 368 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-04 23:55



Bookmark and Share


  Connie
Dröj länge vid källan. Där himmel och hav mötas, har kärleken sin boning.
2008-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris