Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Häng med då!

Häng med oss ut i proppfyllda tomrum
Spela harpa med tjejen som är för full
Svara inte nej eller kom med svåra frågor
Ikväll ska vi ha kuuul!

Hahaha!





Fri vers av akseli
Läst 605 gånger
Publicerad 2005-05-29 00:25



Bookmark and Share


  Dagg
"propfyllda tomrum" kändes som en sjyst formulering.
2005-05-29
  > Nästa text
< Föregående

akseli
akseli