Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intryck av livet

sådd
Född

Ur gråten
Förlåten

Tvådd
Flådd

förrådd

Av livet
utsliten

instängd
uthängd
inklämd


dödsförskrämd




Övriga genrer av lilla t
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-05 21:45



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Såna känslor kommer över en ibland....
2008-02-27

    Trast
Oj. Stackars.
2008-02-05
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t