Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom mina ögon


Tänk om du kunde se dig själv
genom mina ögon
Då skulle du inte alls känna dig
gammal, trött och ful
utan snarare glad, pigg och vacker

Och då när jag burit dig över tröskeln
och sagt att jag älskar dig
då skulle du inte längre
flacka med blicken och tala om annat
utan snarare säga att du älskar mig tillbaka




Fri vers av Mathias
Läst 315 gånger
Publicerad 2005-05-29 20:15



Bookmark and Share


  Almaz
Underbart skrivet med en otroligt kärleksfull andemening.. Jag blir rörd av dina ord!!
2005-08-02

  Nathalia
Väldigt fint och poetiskt skrivet!
2005-06-06

  Manal
vilka tankar. underbart
2005-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Mathias