Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är eg tänkt att läsas in


Justerad

Innefolket är SÅ inne. De är alltid på g, alltid överst på viplistan. De är SÅ inne. Vadå en rynka under ögat? Oj, då måste jag genast botoxa mej, ska genast boka en tid för ny botoxinjektion, nej jag vet det blir lite stelt å så när jag skrattar men vad gör det? Jag behagar ju alla på innelistan, å jag blir ju bara SÅ inne då.
Mage? Tycker du? Jo, kanske, näe men det stämmer nog, om man nyper tag med pekfingret och tummen så visst de e lite mage de e de, får fixa det me, så blir jag bara SÅ inne. Och sen bara en till justering på näsan till me så blir det så bra så.
Jaha ingår det utsugning av hjärnan me, jaha okej. Jaha, oj va dum jag var då, var det en biverkning menade du, hihi, det sa du inte innan. Vadå jag borde ha förstått det, nu förstår jag inte, borde jag ha förstått det?
Okej, radering av sista unset av självtänkande, okej, hm nä men säger du att det är bra så, och jag blir ju bara SÅ inne.

Välkommen till Sverige, välkommen till världen 2008
En enkelbiljett till helvetet! :)





Övriga genrer av Magica VIP
Läst 539 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-07 23:04



Bookmark and Share


  Ensamvarg
Ja allt handlar ju om att vara så jävla inne. Om man är sig själv och säger vad man tycker och tänker så anses man vara \"konstig\"

Vart är skiten påväg egentligen? Bara för att en julklapp är fint inslagen så är det inte säkert att man gillar det som finns i...

Bra skrivet!
2008-02-20

    RebeccaW
Japp, så är det, snyggt beskrivet, lite kul och samtidigt tragisk text...
2008-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP