Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nonsens: En passande start. (Det finns en tanke, eller fyra, mer eller mindre begravda. Vänta inga underverk.)


Inledning A1

Hellre

A) Fågelskådande

B) Navelskådande

C) Annons

Ergo, torsken håller på att dö ut.

Absurdum: Dö, torsken, dö!

lagom

D) Wittgenstein (Alltid denne Wittgenstein!)

E) Marginaliserar

F) Youtube

Ergo, smärta.

Absurdum: Nedvärdera Rick Astely. Nedvärdera ni bara!

än

G) Att bli äldre i förebyggande syfte

H) Spira, såsom kyrkans tidning

I) Tathagata

Ergo, ingen plats för fler.

Absurdum: Sex laskar i en lask-ask. Vad är en lask, och vad gör de uppe i asken? Är de månne buddhister?

dunkel. Herakleitos spökar igen. Kan man bli en gammal grek?




Fri vers av Kymavr
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-08 12:40



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
bokmärker förstås detta simpla undervärk
2008-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Kymavr