Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland behövs lite grafik, så den här dikten blev en bild. Äsch, det blev nästan oläsligt, med den lilla upplösningen. Nåja, här är en mindre effektiv variant i rentext som supplement.


En tunn linje

En tunn
liten linje
mellan ett
och två en tunn liten
linje mellan galenskap
och geni en tunn
liten linje mellan
illusion
och fantasi
och verk
lighet.
En linje
utan slut (eventuellt)
blir en cirkel
men om en tunn liten linje är en cirkel
vad bet-
yder det och
vilken
sida
är


insidan?




Fri vers av Kymavr
Läst 207 gånger
Publicerad 2008-02-08 19:06



Bookmark and Share


    Kymavr
Ah, oroa sig är ingen vits att göra, där har du fullständigt rätt.

Men den känns trots allt värd att uppmärksamma, linjestackarn.
2008-02-08

  Larz Gustafsson VIP
Skall man hela tiden gå omkring och oroa sig för det där så blir linjen verkligen tunn.

There\'s a thin line between love and hate...
Tanita Tikaram, inte sant...?
2008-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Kymavr