Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill bara ha ner det i skriven text, treenigheten och tvåenigheten som jag inte kan försona. De måste vara två.


En expulsion av koncept

illusion

vad vi vet att vi inte kan tro kan vara sant (vad är sanning?)



verklighet

vad vi tror att vi vet och vi tror när vi ser (vet vi vad vi ser?)



fantasi

vad vi vet att vi tror, men än otror till slut (en önskedröm? eller en vision?)



En linje skär brickan.
Inte treenig - TVÅENIG
TVÅENIG - såsom fagra sanningen och lögnen, hennes nattliga älskarinna
för nära
för nära med råge


fantasi och verklighet/illusion

intern och extern, men var finns då plats
för leoparderna? Var ska mina leoparder löpa?


illusion och fantasi/verklighet

andras lögner
och våra egna?

Denna lögnarens smak - jag vill inte leva i hans värld!


verklighet, och fantasi/illusion

övertygelse och ett osant kapitel - logiskt, javisst,
men var är min musa? Var mitt är jag?

Låst, en fågel i bur? I en korg?

かごめ

かごめ

gryningens afton, tranan halkar, sköldpaddan halkar, se så de halkar, de löjliga djuren




Vem är det som står bakom mig?




Fri vers av Kymavr
Läst 242 gånger
Publicerad 2008-02-08 19:29



Bookmark and Share


    Kymavr
Vilddjur... Falska profeter, Antikrist.

Mina leoparder, min lögnare och min musa.

Tål att tänkas på. (Om de bara kunde sluta cirkulera en stund)


Kroppen är kött, anden är fågel, själen är fisk.

Mums för både vilddjur och leoparder - men vad äter en musa? Hon vill nog helst äta en sparv.

(Och vad är det lögnaren vill ha? Falska profeter som äter fisk? En fisk, femtio fiskar? Eller äter leoparder fisk?)
2008-02-08

  Larz Gustafsson VIP
Treenigheten: Antikrist, vilddjuret och den falske profeten.
2008-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Kymavr