Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

samtal för tre




den framför gråter

jag står i mitten

den bakom är tyst




spegelbilden

jag

skuggan





i ännu en

ordlös

konversation




Övriga genrer av emilf77
Läst 1223 gånger och applåderad av 51 personer
Utvald text
Publicerad 2008-02-09 00:01



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
otroligt vacker!
2010-07-02

  Della K
En stark bild...

Smart ordat.

Snyggt!
2008-10-14

  Josefine
snyggt.
2008-05-18

    ej medlem längre
waaah! jag beundrar människor som kan få så mycket sagt i så få ord.
2008-03-30

  Elaine.S VIP
wow.så bra den är.
2008-03-13

    trembling_blue_star
Den är inte fiffig eller snärtig.
Den är fantastisk. Det var allt.
2008-02-26

  *Camilla*
Oj
så djup
verkligen värd redaktionens val!
grattis
du är poet
2008-02-17

    Pivvi
Den här var ju grymt bra, nog första gången jag skriver detta men; din text var intelligent skriven!
2008-02-10

    sunnanvind
Otroligt bra diktat och väl förmedlat av en känsla! Applåd!
2008-02-10

  sunflower
du ser bra du
fan va bra förmedlat emil
2008-02-10

  sachie
Duktigt diktat. Härlig dikt att läsa. Kan ana en spegling av mig själviden här.
^_^
2008-02-09

    Ken Cassel
Tjena Emil!
Det här var en liten dikt men naggande så god ( bra skrivet )
Applåder
Med vänlig hälsning
2008-02-09

    Delethee
Sanning
2008-02-09

  korpfjäder
Den texten behöver läsas.
och en gång till.
Den texten behöver läsas.
2008-02-09

  Bjarne Nordbö
Perfekt.
2008-02-09

    ~maria~
riktigt fint och välskrivet..och tyvärr så måste jag säga att jag vet känslan du vill förmedla..
2008-02-09

  thyra
Mycket finurligt tänkt!
2008-02-09

  charlotte hedendahl
Smart och bra formulerad!
2008-02-09

    papillon
Den här var banne mig ganska slugt ihopkommen i en avskald tät stil. Dygnets första applåd!
2008-02-09
  > Nästa text
< Föregående

emilf77
emilf77