Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förringa aldrig en missvisande känsla


Man borde ha följt tveksamheterna
hållt sig till det halvmörka
och det halvljusa
det grådaskiga och delvis korrumperade

livet i bitar och men inget i svart eller vitt

helhet bedrar vishet, tanken deterierar
liksom färdiga tankar underminerar förmågan att tänka
för det självklara, uppenbara
det omöjliga och underbara
ingenting och någonting
och någonstans mitt-i-mellan

där livet finns och väntar på dig i en evig kurragömmalek
det finns inget definitivt i det kombinerade fiktiva
inget definitivt inte och inga klara omöjligheter
eller färdigpacketerade självklarheter i skinande omslagspapper

vissa söker skönhet
andra, vishet

jag gillar dumhet
och underbart förstörd vilsenhet
... för mig själv


/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 365 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-09 00:30



Bookmark and Share


  glasblåsarblå
woow!
klockrent, jag blev som slungad ur stolen.
vilka insikter du kommer med.
*applåderar*
2008-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen