Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Främling.

Jag vet varken ut eller in
Hjärtat känns tungt
Och jag bär det med samma sorg
Som jag bär min dag

Det är svårt att dölja, som solen i ögonen
Du är nära men så långt bort
Du är här men borta
Vän och främling

Jag vet varken ut eller in
Mitt hjärta är tungt att bära




Fri vers av /N
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-10 13:25



Bookmark and Share


  aol
så igenkännande inom oss alla finns likheter fast vi alla är origina
2008-03-18

  Michaela Dutius
Långt borta men nära- det är svårt att uthärda- väl beskrivet!
2008-02-10
  > Nästa text
< Föregående

/N
/N