Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som man spikar får man be någon annan att provligga först.


Tänk om man hade en spik inborrad i foten.

En liten entumsspik rakt in i hälen
... någonting man kan irritera sig på.

Någonting som man kan peka på och säga
\"Titta! Det är spiken i foten som gör ont\"

Någonting lite mer verkligt.

Någonting som ingen kan säga
\"... det är bara i huvudet... i fantasin du vet\"

Den sitter ju självklart i foten.

Det är en bult jag har i huvudet...
... ingen jäkla spik.

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 518 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-02-10 17:43



Bookmark and Share


  Per Blomqvist
Tung.
2011-11-05

  LassO
\"Det finns rinnande bult\" ;=) som kan drickas alltså... annars kan jag tala om att en spik i foten, inte gör att man gärna \"talar\", man skriker för det gör så j... ont, har testat ofrivilligt 2 ggr. Bara ett häftstift kan få en att gå upp i falsett...
2008-02-17

  Lilla My* VIP
Fundersamt om varför vi inte accepterar sjukdomar i huvudet...
Tålatttänkaspåtext! Snyggt!

http://www.poeter.se/viewText.php?textId=515865

2008-02-10

  korpfjäder
Ja! och en tjuga i handen. Humor och avgrund i samma text. Gillas!
2008-02-10

  Carola Zettergren
Hehe UNDERBART!!!
Bokmärker!
2008-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen