Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten variant på \"silenzio\".


scusami

~~~


tu senti, amore,

come il mio essere
piangera quieto




~~~



















~~~


hör du, älskade,

hur mitt väsen
gråter stilla




~~~




Fri vers av Markattan
Läst 553 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-02-10 21:37



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Vackert och melodiskt. Vad fint med poesi på två språk. Vet inte varför men jag hade föredragit \"stilla gråter\" i stället för \"gråter stilla\". Men det är en petitess, och det är din fina dikt!
2008-02-15

    © Birgitta Wäppling VIP
Vackert klingande rader. Skriv mer!
:)
2008-02-15

  mikael ejdemyr VIP
Il tumulto delle strade
sarà il tumulto del cuore.
2008-02-12

  Carola Zettergren
Varsamt vackert!!!
2008-02-12

  ninna
ja jag känner kärlek,hoppas han hör dig..
vackert..
2008-02-11

    Bodil Sandberg
Så mjukt och varmt och innerligt!!!!!enormt vackra rader!!!!
2008-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan