Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och alla är vi lika

samma sköld
samma rädsla
samma likgiltighet

människor




Övriga genrer av theah
Läst 477 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-11 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theah