Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dansar gatan fram

jag ser dig genom ljuset
gatulampans svaga sken
drivsnö och snålblåst
en öde gata
decembernatt

men ditt leende är sommar
jag känner det när jag blundar
vinden är varm, söt, fylld av drömmar
byggd av förhoppningens luftiga steg
börjar där dina läppar böjer sig uppåt
sveper sig runt mig
väcker en känsla
ett bubblande skratt

känner du vinden som föds när du talar
hur ditt steg är mitt steg
att vi dansar fram
att orden i din mun är luften jag andas

jag gömmer det i skrattet
jag tror inte du hör
knarret under skorna som säger
det är såhär det skulle kunna vara




Fri vers av theah
Läst 302 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-29 17:36



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
Den här texten griper tag i mig...
För mig åter upp på minnets vingar..
Minns... Den talar till mig starkt,
stor igenkännings faktor.....

applåder + Bo-märke..

skriv mer, mer, mer....



kb
2010-12-30
  > Nästa text
< Föregående

theah