Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

cafédrömmar

en kopp té på ett fat med röda prickar
plötsligt ser jag
gröna ögon, gröna ögon

vinden väjer, sorlet tystnar
himlen sänks och bildar ett hav
gröna ögon, gröna ögon

sinnena dunkar av medvetenhet
jag ser
åh, jag ser
gröna ögon, gröna ögon

du har gröna ögon, och du går förbi
färgen bleknar
ögon

jag har bara ögon kvar
och mitt té har svalnat




Fri vers av theah
Läst 603 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-10 21:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag brukar också gå på kafé ... gillar känslan i dikten.
2008-04-12
  > Nästa text
< Föregående

theah