Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en trasig ram

Jag kan inte sova
Det kliar ända in i benmärgen
och jag springer

Man får inte prata för högt,

och jag springer ännu fortare
Men jag tappar ändå inte andan

Det är högt att komma över
till det där andra man vill vara
Men så är ju också
tröjan alltid för trång

Jag sträcker mig framåt
men kan inte nå högre än
din panna

Man får inte springa i trapphuset

Jag når inte fram
och jag kan inte se
för betongen är för grå

Trevligt att träffas sa man
och allt var fyrkantigt

Man får inte säga nej

Det är svårt att krossa tegel
med bara händerna

och jag springer




Fri vers av theah
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-12 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theah