Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med en spade av maräng

Det ligger en smutsig strumpa i min säng
Jag tittar på den och med en spade av maräng
Gräver jag hål i mina tankar

Haha haha, titta på mig och min spade!
Snart försvinner jag ner, kan ni ta de?
Haha, för jag gräver ett hål.

Och när hålet är tillräckligt stort
Samlar jag de mina, alldeles fort
”Hej”, ska jag säga och hoppa

Då får de alla för åren som gått
De får all min olycka den jag gett, den jag fått
Men mig ser de aldrig igen

Haha haha

För då dansar jag på min sommaräng
Ja, så kan det gå när man gräver med maräng.




Fri vers av Kempe
Läst 278 gånger
Publicerad 2008-02-12 17:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja tänk vad en smutsig strumpa kan inspirera till..
Uppfinningsrik dikt! xx
2008-02-12

  skrattretande
hemskt, kul
2008-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Kempe