Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vråla

Vråla

Är jag ett tomt skal?
Inte är jag ett tomt skal
Säg det,
Säg att jag finns!
Inte som vinden viskar
eller bäcken porlar
Inte på det sätt som klockan tickar
För högt
Viska inte, porla inte,
irritera mig inte, men vråla
Inte som åskan mullrar
Vråla!
Som när en dörr smäller igen
på dina fingrar.




Fri vers av Kempe
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-23 20:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, ett riktigt vrål behövs ibland, så att man inte glömmer att man lever, existerar, har ett innehåll. Hellre en smäll på fingrarna än att domna bort ..
2008-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Kempe