Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stenhård

Ni vet i magen,
när det är sten i den
ni vet

Jag har en sådan
mage jag
men sten i

När jag stod ensam tillexempel
Vad annat kunde jag göra
än att tugga sten?

Något måste man ju få göra,
även om man är ensam
och jag, jag promenerade ibland
men oftast tuggade jag sten

och blev stenhård




Fri vers av Kempe
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-22 00:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snyggt. Två första stroferna är väldigt bra!
2008-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Kempe