Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På en stubbe i skogen:

Sitter så stilla njuter av livet
ser hundarna busa i snön,
lekandes med kottar som fallit från grannen.

Hör fågrarna kvittra i den varma solen,
med vinden helt stilla sitter jag där med kaffe i muggen och njuter,
njuter av livet, njuter av gåvan att se mina vänner lycklig.






Fri vers av angeleyes
Läst 367 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-12 17:45



Bookmark and Share


  Thurizas
total lycka är det, för oss som vet vad riktig lycka är=)

*kramar*
2008-02-12
  > Nästa text
< Föregående

angeleyes
angeleyes