Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
talar för döva öron


Burspråk



Det kvittrade


mellan galler

av luft

men



det kvittade


 




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 314 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-12 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris