Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla hjärtans dag imorgon

det är omöjligt
försöker fly,
men sitter fast
eller så förföljer det mig
jag vet inte
men jag blir inte av med det

Jävla tjafs

bara för att tjäna pengar egentligen, men...
Ändå, så känns det när man inte kan dela den med någon..

Tänker stänga in mig imorgon,




Övriga genrer av Mal
Läst 434 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-13 11:11



Bookmark and Share


    söötsnö
jagmed..
överskattad dag
*bölar*
2008-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Mal
Mal

Mina favoriter
Jag Saknar