Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ansvarsfrihett


egenderätt


Kommer aldrig

säga

att du är min

för du är

alltid

din egen




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 374 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-13 12:34



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Snyggt poetat!!!
2008-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris