Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

konstaterande vid mötet med döden

Min bror
fick gräva
gropen
och en annan
bror
snett bakom
min mor
nära
mina bröders bror
liten men stor
grät

Oktober
på en kyrkogård
hos Gud

- och ingen av oss tror




Fri vers av bimbim
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-13 14:30



Bookmark and Share


  Lilla V
Riktigt... oförklarlig text bestående av en del antaganden man får göra själv. Imponerande! ^^
2008-02-13
  > Nästa text
< Föregående

bimbim