Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du svider mig.

Du svider mig,
när vi sitter där på golvet.
Plankor i slitet mörkt trä,
och vi nuddar inte varandra.
Bara sitter där,
som främlingar.

Din kaffekopp står nära mitt teglas.
Men vi nuddar inte varandra.
Känner inte din värme,
som om du satt brevid mig.
Obehag när nära blir
Distans.

Och sen när musiken tagit slut,
då vet jag att vi är över.
Nu finns inte vi som vänner.
Slutet spänner sig i magen,
men jag kan inte gråta inför dig.
Inte nu,
som främlingar.




Fri vers av Mandy Juno Quartin
Läst 620 gånger
Publicerad 2005-05-31 13:42



Bookmark and Share


  johii
dethär är det bästa jag läst av dig mandy! skitbra!!
2005-06-05

  stannar kvar
Bra skrivet, underbart slut.
2005-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Mandy Juno Quartin
Mandy Juno Quartin