Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brist

Ord
nalkas mig
om natten
i försök
att förklara
känslan

Orden
tomma spegelbilder
av sig själva
och sin innebörd
flyr elektriskt
mot taket

Ånga
droppar
av rödsvart
tegelregn
över min nakna
urvridna kropp

Fastkedjad
på golvet
låst
vid känslan




Fri vers av bimbim
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-14 09:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bimbim