Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt rätt så hemliga liv.


Jag lever ett mycket hemligt liv!
Det är inte många som vet det.
Inte jag heller, faktiskt.
Det vill säga: det är så här,
jag lägger saker, papper, handlingar
på hemliga ställen.
Viktiga saker som jag inte får glömma.
Hittar ständigt bra gömställen.
Som nu, till exempel:
Jag har lagt tretusen kronor
som jag skulle ha till något viktigt,
på ett jättehemligt gömställe.
Nu har jag glömt vart det var.
En lång stund fick jag också fundera
vad jag skulle ha pengarna till.
Nåja, det kom jag ju på så småningom.
Det var ju också väldigt bra.
Så nu är det bara att gå på skattjakt.
Bara jag inte glömmer vad jag letar efter.
Man hittar så mycket hemliga ställen
och konstiga saker.
I proppskåpet fann jag min guldklocka!
Underbart! Jag minns inte att jag lagt den där!
Vågar knappt slänga soporna
man vet ju aldrig...




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 187 gånger
Publicerad 2008-02-14 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP