Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats samba


Allt var förutbestämt
Du och jag
och min uppenbara känsla
av längtan
Men anade jag inte
ett stråk av vemod
i dina ögon?
Och såg jag inte att
himmelen sänkte sig
när dina ögonlock slöts igen?

Du
och jag
förutbestämda för varandra
Smaka på tanken!
Och när mitt hjärta
tappade kraft
slog ditt hjärta dubbla slag
Hjärtats samba!
Och som vi har dansat
Tidlösa går vi mot evigheten!

Kärlek i sambatakt
Tonerna från en spansk gitarr
flödar i ditt blod
De bär vemod,
de bär värme och glöd
Och du, musernas musa!
En skapare av det vackra
Av skönhet är du född
Och mig kysser du i bilder
Förutbestämda
av mina drömmar




Fri vers av Mathias
Läst 296 gånger
Publicerad 2005-05-31 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mathias