Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Chokladdoppad sockerkristall

Nattens oskuldfulla flamma
Smältande choklad
Droppande från natthimlens tak
(Du får smaka på nattens chokladdroppar)

Månens älsklingsbarn
Står i blåa lågor
Rubinröda sockerkristaller
(Du får smaka om du vill)

Kom nu älskling min
Titta upp
(Månen söker dig)
Någon måste lysa upp natten
Vem passar bättre än du


Tvillingsjäl
(Du får äta mina sockerkristaller doppade i mörkchoklad)




Fri vers av SvartaPantern
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-15 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SvartaPantern