Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

obalans


Varför saknas endast det ointagliga?

Det ofångbara...

det lyriska i kärlek

och

det tjärade mörka i hat

grå ögon

orimligt vita tänder

det faller som mörker efter ljus

viljan följer oviljans förlösande misstag

sakna, att sakna, att vilja, måste, måste ha

ska, ska göra, ska börja, skall förändra

... kommer dö, sakta ner, svälj, fokusera

gröna ögon, minns bilden

flyktiga tankar

inte mina... minns inte helhet

svamlar mina tankar iväg

satan!

... varför så trött?

sekunderna sliter sig fram utan mål

När tog värmen slut egentligen?

Är det mitt fel?

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 109 gånger
Publicerad 2008-02-15 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen