Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När musiken ställer sig upp, innan uträkning...


Låt stå!



låt mig bara vara

låt mig


jag låter dig


det är därför

vi hör



musik.



 




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 372 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-15 22:30



Bookmark and Share


    Seud P Myno
\"innan uträkning\"

utan inräkning?
då står den stilla

Stiligt.
2008-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris